HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Előszó

Üdv! A blogom főként a neronokkal és a 40k-val foglalkozik de találhattok itt Fantasy-val kapcsolatos csatajelentéseket, irományokat, konvertálásokat, képeket és még sok minden mást ami a games workshoppal kapcsolatba hozható.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.01.08. 17:10 Ck

Istenek harcosa

 A történet foyltatódik...

 

-          Ő az enyém!- üvöltötte egy hang Xanthias fejében - Csak engem illet és senki másé! Én tettem azzá aki most!

Az egykori Inkvizítor erősebben markolta meg a Fény pálcáját, és igyekezett nem odafigyelni a hangokra. Már régóta gyötrődik eme mélyből jövő belső gondolatoktól. Megmondják neki mi a helyes döntés, irányítják, parancsokat osztogatnak. Megpróbálta őket semmibe venni, de lehetetlen. Mint két őrületbe kergető hang amely egymással harcolva küzd az ő kegyeiért. Ez, attól a naptól fogva tart, hogy új életet kezdett. Azon a napon sok minden megváltozott…. Múltját elfeledve eme testben éli tovább végtelennek tűnő életét.

-          A Harcosod gyenge! Magad is láthatod. - folytatta a másik hang.

-           Csak felkészületlen. Nem áll még készen arra, ami számára megírattatott. – vágott közbe az első

-          A Halál mesterséget egy Szélhámos nem képes megismertetni vele. - érvelt a másik Add át nekem és megtanítom arra, amire született!

-          Eszemben sincs! Megmondtam, én alkottam őt és naggyá is teszem!

-          Ha kel erővel veszem el!- fenyegetőzött a másik.

-          Ostoba, engem legyőzni nem tudsz, magad is tudod. A harcos az enyém és az is marad!

-          Hát legyen! Döntsön ő maga hogy kit választ! Legyen-e szolgája annak ki nem csak ígér, hanem ad is. Annak ki nem ismer kegyelmet. Ki győzelemre segíti őt a csatákban. A Sötétség Mesterétől fog tanulni.

-          Nem tudod rávenni.

-          A tett többet ér minden szónál…- szólt a hang majd elhallgatott

A Lord értetlenül hallgatta végig a beszélgetést. Mást úgysem tehetett. Gép volt egy eleven szörnyeteg.. Nem élt és nem lélegzett. Nem érzett fájdalmat. Egy érzéketlen démon volt kiből kifagytak az érzelmek. Mégis ismerősnek vélte az egyik hangot. Kísértetiesen ismerősnek de nem tudta hol hallotta már…

Megfordult és várakozó harcosai szemébe nézett. A sok zöld izzó szempár tűzben égett, és ő tudta harcosai követik akárhová. Magasba emelte fegyverét és jelet adott a támadásra. A sok ezer gépszörnyeteg hangos robajjal indult meg egy újabb világ elfoglalásáért.

                                                               

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://acelhullak.blog.hu/api/trackback/id/tr791657180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása