HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Előszó

Üdv! A blogom főként a neronokkal és a 40k-val foglalkozik de találhattok itt Fantasy-val kapcsolatos csatajelentéseket, irományokat, konvertálásokat, képeket és még sok minden mást ami a games workshoppal kapcsolatba hozható.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.01.03. 16:46 Ck

Necron katakombák

" Valahol a Deimos bolygó földje mélyén, elzárva a külvilágtól az ősi necrontyr faj ébredezik. Újraindítják gépezeteiket, felvértezik pokoli harcosaikat és készülnek a felemelkedésre. A felemelkedésre melynek csak a legbátrabbak  vethetnek véget"

Üdv újra mindenkinek! Ebben a bejegyzésben egy általam kitalált warhammer 40000-es küldetésről olvashattok. Még nem teszteltem de ha majd arra is sor kerül, akkor  pontosítok, javítgatok a leírtakon!

  Necron katakombák 

A játékhoz szükség lesz egy necron játékosra és egy bármilyen más fajjal játszó ellenfélre

Felpakolás:

-Dawn of War  - a felpakolást a necron játékos kezdi

- a táblát 3 egyenlő részre kell felosztani a rövidebb oldal mentén. Mind három tábla rész közepén 1-1 omlásjelzőnek kell lennie ( ami lehet akármi ami nem túl nagy)

Hozható egységek:

-1000 pontos sereglsita

-1-2 hq ( 1 kötelező)

-2-4 troop (2 kötelező)

-0-2 elit

-0-3 fast attack

-0-3 heavy support

 

 

Speciális szabályok:

-a játék teljes ideje alatt éjjszakai harc szabályai vannak érvényben ( beleértve az első kört is, ami a DOW szabályok miatt az)

-minden kör elején dobni kell D6-ot  eredmények:  

1-2: semmi sem történik

 3-4:  homokvihar: A járatokat elönti a por és a homok ezért a kör minden mozgását úgy kell értelmezni mintha nehéz terepen mozognának az egységek ( akiknek nem kell tesztet végezni azoknak most se kell)

 5-6: Omlás - A mennyezet egy része leomlik. Újra dobni kell d6-tal. Ha az eredmény 1-2 akkor a terepfelpakolás során elsőnek felrakott Omlásjelzőtől szór egy large blast-ot ( nagy sablont), melynek a statjait lentebb láthatod. Ha az eredmény 3-4 akkor a második Omlásjelzőtől szórja 2D6-tal, és ha az eredmény 5-6 akkor a harmadik Omlásjelzőtől.

      Omlás:/ large blast / S:3 /AP:-/ Spec.: Pinning, Rending.

     Minden olyan omlás után ami nem ért egységet fel kell felkerülnie egy 'úttorlasznak' (kőtörmelékből álló romnak) ami nagy sablon méretű, nehézterep és covert ad a játék végéig.

    Az omlás által elpusztított egységek nem adnak VP-t az ellenfélnek. De ha az omlás álltal semmisül meg a sereg az ugyanúgy győzelem a másiknak.

 

Játék célja:

-A játékot az a fél nyeri aki több VP-t gyűjt össze v. teljesen megsemmisíti az ellenfelet ( necronok esetében a PO is annak számít)

-minden elpusztított ellenséges egység 1VP

-minden elpusztított ellenséges hős 2 vp

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://acelhullak.blog.hu/api/trackback/id/tr291642180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása