HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Előszó

Üdv! A blogom főként a neronokkal és a 40k-val foglalkozik de találhattok itt Fantasy-val kapcsolatos csatajelentéseket, irományokat, konvertálásokat, képeket és még sok minden mást ami a games workshoppal kapcsolatba hozható.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.03.06. 19:23 Ck

Acélhullák -A Vég kezdete-

 
 A fluffom befejező részét, valamint az általam kedvelt és használt destroyer wing taktikára épülő( sok destroyer miatt mozgékony sereg és nagy tűzerő) sereglistáimat olvashatjátok.

 

Renok tábornok jelentése a Zoothr bolygói csatáról-részlet-
 
…. Levetette magát a hatalmas szikláról és térdre érkezve egy csapat birodalmi gárdista között landolt. Felemelte fejét és bosszúszomjas tekintetével nézett végig a rémült arcokon. A katonáinknak nem volt idejük a menekülésre. A hatalmas szörnyeteg a földbe döfte Pálcáját. Zöld fénynyalábok cikáztak szerteszét a pálcából, bemocskolva a földet. A katonáink a semmivé foszlottak, testük elporladt. Az a valami  felállt, megforgatta a kezében a pálcát és felemelt egy gömbszerű tárgyat amit a másik kezében tartott. Újabb fényesség következett megvilágítva a körülötte egyre sűrűsödő harcosaink alakját. Az emberek üvöltözve kaptak fájdalmukban szemükhöz. A csatatéren szerteszét heverő idegen gépi maradványok felizzottak majd megindultak egymás felé. Mintha a sok ezer ősi darab új életre kelt volna  A parancsnokságom alatt álló katonák értetlenül, kínok közt gyötrődve nézték a jelenséget. Pedig a győzelmet reméltük. Vagy negyven jól felszeret harcképzett katona állt a Démon előtt talpig felfegyverkezve. Mi mást hihettünk volna? ....
…Suhanó halálként érkeztek meg a hatalmas gép paripák., földöntúli fegyverükből szórva a fényes halált. Egy szempillantás alatt megfordult a harc végkimenetele. Futva menekültünk. Jómagam a távolból követem végig az eseményeket, amint felfogtam mi történt, kiküldtem az összes emberemet, hogy visszatereljék a fejvesztve menekülő katonáinkat. Aki továbbra is ellenállt azt fejbe lövettem. Mindent megtettem hogy végét vegyem a zűrzavarnak, de a hatalmas káosz folytatódott. A gépek a föld felszíne fölött lebegve, ide-oda cikázva könnyedén utolérték a menekülőket. Az egyik halálszekér megragadta Adrew őrnagyot és helyben kettétépte. Mikor beláttam, hogy nem győzhetünk, tankjaim tűzerejét az ellenség parancsnokának tűnő Démonra irányítottam és a rádión kiadtam a tüzelési parancsot. Én mondom szavamra vagy egy tucat löveg csapódott be másodpercnyi késéssel a démon előtt a földbe. De mikor a por elült őt magát nem láttam sehol. Majd a semmiből előtűnt a démon alak vibráló teste. A magasba emelkedett, fejét előre vetette, karját széttárta és pokoli energia járta át. A fény magába ölelte. Olyan volt akár egy élesen izzó csillag. Több kilométerre voltam az eseménytől de még így is a jelenség hatására orrom vére eleredt, dobhártyám beszakadt. Ez volt az utolsó emlékem mielőtt elvesztettem eszméletemet. Mint később megtudtam katonáim által sikerült túlélnem, akik felvonszoltak a menekülő parancsnoki hajóra. …
 
 
 
 
Acélhullák 1500,2000  pts
 
HQ:
 
·       Destroyer Lord- resurrection orb,destroyer body, Talizman -185pts
 
Elites:
·       1×7 Fayed Ones 126 pts
Troops:
 
·       2×10 necron Warrior-360 pts
 
Fast Attacks:
·       1×4 destroyer-200 pts
·       2×5 destroyer-500 pts
 
Heavy Support:
·       2×1 Heavy Destroyer-130 pts
 
 
 
Összesen:1501pts
 
   **
2000pts:
Ugyan ez kiegészítésképp:
1 eset:
·       Deceiver-300 pts
·       +1 Destroyer a 4-es osztagba- 50pts
·       +2 Heavy destroyer ( két 2 es osztag)-130pts
·       +1 flayed one-18 pts ( a 7 es osztagba)
 
           Összesen: 1999 pts  
    2. eset:
·       Nightbringer-360 pts
·       + 1 destroyer a 4-es osztagba-50 pts
·       +1 Heavy destroyer (külön osztagként)-65pts
·       + 1 flayed one- 18 pts ( a 7 es osztagba)
  
        Összesen: 1994 pts
 
 
                                                              ***
 
- Hatalmas diadalt arattál ma tanítványom.- mondta az inkvizítor fejében a hang- Ezért megjutalmazlak. Megkapod tőlem a gyorsaság fegyverét hogy szárnyalhass. Új testet kapsz mely a réginél is hatékonyabb. Fogadd el az ajándékomat mert végső diadalt csak ebben arathatsz!
- Elfogadom mesterem-válaszolt a volt Inkvizítor- Sok világ vár még arra, hogy leigázhassuk. A mai győzelem volt ennek a kezdete…Mert a vég eljut mindenhová. A vég kegyetlen és megállíthatatlan..
-   Jól beszélsz fiam, jól beszélsz- kacagott a hang, majd abbamaradt.
A Lord elvesztette eszméletét. Majd magához térve körbepillantott. Egy másik naprendszerben volt egy heves ütközet közepén. Gépszemével végigmérte új pusztító külsejét. Kielégítőnek találta. A mester jó munkát végzet, most már legyőzhetetlen vagyok! –gondolta. Eljött az én időm! Szorosabban markolta a fegyverét, majd egy újabb nagy diadal reményében belevetette magát az ütközetbe.
 
 
Vége

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://acelhullak.blog.hu/api/trackback/id/tr491814456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása