HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Előszó

Üdv! A blogom főként a neronokkal és a 40k-val foglalkozik de találhattok itt Fantasy-val kapcsolatos csatajelentéseket, irományokat, konvertálásokat, képeket és még sok minden mást ami a games workshoppal kapcsolatba hozható.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2009.12.05. 19:16 Ck

Legközelebb is ott!

Na ezen is túlvolnánk :). Igazán megérte ezért felmenni Pestre. A tavalyihoz képest sokkal jobb volt, főleg most, hogy már sok mindenkit ismertem. Aki ott volt az tudja milyen jó volt a hangulat, aki meg nem, az remélem nyomósokkal hiányzott! A festőversenyen színvonalas figurák indultak, talán ennek köszönhető, hogy a Lordom és azaz egy osztag warriorom akiket neveztem, nem értek el helyezést. Na se baj majd jövőre! Itt van néhány kép a rendezvényről, ha mindent meg kívánjátok tekinteni, pendrive-on elérhető nálam. ( Sajnos a képek közti hézagokat nem tudtam kijavítani, így nézzétek el ahol sok üres hely van)

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Persze a többi képen láthatóak a bemutatójátékok, az asztalok és a festőversenyen résztevett figurák is csak hát mindent nem lehet felzsúfolni ide ;) ( van még vagy 80 db)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://acelhullak.blog.hu/api/trackback/id/tr211576473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása